Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Advies

EcoVision adviseert u over de beste en meest aantrekkelijke oplossing om uw afval snel, verantwoord en deskundig af te voeren. Wij inventariseren uw situatie waarbij we rekening houden met uw organisatie, het beheer van afval- en reststromen binnen uw bedrijf, afvalscheiding, recyclingmogelijkheden, wetgeving, kosten en minimalisatie van transport.

EcoVision heeft efficiënte, milieuvriendelijke en kostenbesparende inzamelmethodieken ontwikkelt. Daarnaast werken we samen met bedrijven van Shanks Nederland om de meest optimale verwerking van uw ingezamelde afvalstoffen te kunnen garanderen. U hebt er geen omkijken naar. EcoVision regelt alles voor u.

Indien gewenst voorzien wij u van technische bouwtekeningen en begeleiden wij u bij het aanvragen van vergunningen. Daarnaast beschikken we over een professionele installatie service en beschikken we over een 24/7 onderhoudsdiensten.

Erop of eronder?