Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoPack

De ondergrondse EcoPack

EcoVision heeft de ontwikkeling van de EcoCassette en de ondergrondse EcoPersen I, II en III doorgezet naar een grotere versie: de EcoPack.

De EcoPack heeft een inhoud van 6 kubieke meter en heeft een hefkantelinstallatie voor 120 tot 360 liter 2-wiel containers, zoals afgebeeld. Een optie is een hefkantelinstallatie uitgebreid tot 660 liter 4-wiel containers.

Het door EcoVision ontworpen innovatieve product, de EcoPack, is tot stand gekomen door goed te luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten. Er is namelijk een stijgende behoefte aan grotere ondergrondse persen. De EcoPack voldoet aan deze trend. Een uitermate duurzame oplossing voor onze klanten.

Het Concertgebouw in Amsterdam is de eerste klant waar deze noviteit is geplaatst.