Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoGreenPoint

EcoGreenPoint is een uniek systeem voor de ondergrondse opslag van voedselresten uit de horeca en bijvoorbeeld instellingskeukens. Het systeem bestaat uit een storttafel met afzuigsyteem en een ondergrondse tank. De storttafel kan stand-alone geplaatst worden of volledig worden geïntegreerd in de afwaskeuken.

U draagt er slechts zorg voor dat de etensresten (swill) in de storttrechter van de tafel worden gestort. Sluit vervolgens de deksel, druk op een knop en het unieke afzuigsysteem zorgt er voor dat al het swill binnen 10 seconden probleemloos wordt afgevoerd naar de ondergrondse tank. Zo simpel kan het zijn. Geen gesleep meer met bakken, schoon hygiënisch en conform HACCP.

Voor de afvoer van de voedselresten met behulp van een zuigwagen, op basis van de huidige wet- en regelgeving, kan een contract afgesloten worden voor een concurrerende prijs. Deze afvoer kan gecombineerd worden met het ledigen en onderhouden van de vetafscheider.