Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

De EcoVisie

Het aanbieden en verwerken van afval is vandaag de dag aan strenge regels gebonden. De overheid stimuleert particulieren en bedrijven het afval op verantwoorde wijze aan te bieden. Het ontlasten van het milieu en het terugdringen van CO2 uitstoot staan hoog op ieders agenda. Het staat zeker hoog op onze agenda! Maar ook voorschriften met betrekking tot arbo en hygiëne worden strikter en behoud van grondstoffen wordt steeds belangrijker.

Onze producten bieden voor al deze zaken dé oplossing. Soms is afvalscheiding bijvoorbeeld niet eens mogelijk vanwege de beperkte ruimte die beschikbaar is. Door onze innovatieve perstechnologie vergroot je de opslagruimte met tenminste factor 5. En dan is die ruimte er ineens wel. Simpel en effectief dus! Bekijk ons productassortiment en oordeel zelf.

De EcoVision producten zijn:

De EcoVision producten zijn: