Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

The Organisation

EcoVision is een bedrijf op zich: innovatiemotor en kenniscentrum op het gebied van innovatieve afvalperssystemen. We maken onderdeel uit van Shanks Nederland BV. Deze samenwerking is niet toevallig ontstaan: Shanks Nederland is marktleider op het gebied van milieudiensten voor overheid, bedrijven en particulieren en zet in op recycling, niet op verbranden. Hun visie op milieu en behoud van grondstoffen past naadloos in die van EcoVision. We zijn complementair.

De kracht van Shanks is dat individuele bedrijven, die goed op de hoogte zijn van de situatie in hun marktgebied, samenwerken en elkaar aanvullen. Door deze verregaande strategische samenwerking kunnen wij u landelijk een totaaloplossing bieden voor afval- en reststoffenverwerking. Een geruststellende gedachte.