Over ons

Innovatief. Ambitieus. Gedreven. Wij zijn een jonge organisatie met prachtige oplossingen voor hedendaagse afvalproblematiek. Bijvoorbeeld slimme ruimtebesparende containers. Ondergronds & bovengronds. Voorzien van een gepatenteerd perssysteem, waardoor transport met tenminste een factor 5 verminderd kan worden! Een uitkomst voor stedelijke gebieden en een must voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en het vergroten van de veiligheid op de weg.

Onze visie

Een leefbare omgeving voor iedereen. Minder transport, minder zwerfvuil, en representatieve oplossingen voor afval. Geen stinkende bakken meer voor uw kantoor, geen vervuiling meer in uw parkeergarage en niet meer slepen met swill bakken in uw horeca etablissement èn toch al uw afval gescheiden inzamelen met één rit. Onmogelijk? In onze ogen niet! De oplossing is ons EcoVision concept. Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord!

Onze organisatie

Wij zijn opgegroeid in het Amsterdamse. Onze producten zijn ontstaan vanuit de problematiek die ontstond in deze historische binnenstad, waar ruimte beperkt is en eisen aan esthetiek hoog zijn. Ze zijn daar getest en bewezen. Inmiddels kunnen wij ook service in heel het land bieden. Snel en vakkundig halen wij uw afval op. Zijn er storingen? We bieden 24/7 service met onze eigen service en montage dienst. Wilt u maatwerk? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.


Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

20 juni 2017

Begin april hebben wij de controle-audit op basis van de norm VCA** (versie 2008/5.1) en de hercertificeringsaudits op basis van de normen NEN-EN-ISO 9001:2008 en NEN-EN-ISO 14001:2004 van het beheerssysteem gehad.

EcoVision

EcoVision zamelt al uw afvalstromen in door het aanbieden van een totaalpakket aan afvaldiensten. Inzameling vindt plaats met behulp van innovatieve inzamelmiddelen en uw afval- en reststoffen zullen zoveel mogelijk gerecycled worden. Alles in overleg met u en vóór u. Wij zijn de toekomst in afvalinzameling.

Contactgegevens

Kajuitweg 1
1041 AP Amsterdam
tel: 020 - 4476670

Postbus 59372
1040 KJ Amsterdam
info@ecovision.nl

© ecovision 2017