Over ons

Innovatief. Ambitieus. Gedreven. Wij zijn een jonge organisatie met prachtige oplossingen voor hedendaagse afvalproblematiek. Bijvoorbeeld slimme ruimtebesparende containers. Ondergronds & bovengronds. Voorzien van een gepatenteerd perssysteem, waardoor transport met tenminste een factor 5 verminderd kan worden! Een uitkomst voor stedelijke gebieden en een must voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en het vergroten van de veiligheid op de weg.

Vraag het de specialist

Experts op het gebied van beheer van afval en reststoffenmanagement is van essentieel belang voor ieder bedrijf; met betrekking tot milieu, imago en kosten.

Lees verder

Duurzaamheidsverslag '14

Op een gedetailleerde en transparante wijze geeft het duurzaamheidsverslag informatie over onze activiteiten, prestaties & resultaten op het gebied van MVO.

Lees verder

Kom werken bij EcoVision

Als experts op het gebied van afvalinzameling & recycling zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Ga jij de uitdaging aan?
Lees verder

Onze visie

Een leefbare omgeving voor iedereen. Minder transport, minder zwerfvuil, en representatieve oplossingen voor afval. Geen stinkende bakken meer voor uw kantoor, geen vervuiling meer in uw parkeergarage en niet meer slepen met swill bakken in uw horeca etablissement èn toch al uw afval gescheiden inzamelen met één rit. Onmogelijk? In onze ogen niet! De oplossing is ons EcoVision concept. Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord!

Onze organisatie

Wij zijn opgegroeid in het Amsterdamse. Onze producten zijn ontstaan vanuit de problematiek die ontstond in deze historische binnenstad, waar ruimte beperkt is en eisen aan esthetiek hoog zijn. Ze zijn daar getest en bewezen. Inmiddels kunnen wij ook service in heel het land bieden. Snel en vakkundig halen wij uw afval op. Zijn er storingen? We bieden 24/7 service met onze eigen service en montage dienst. Wilt u maatwerk? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Laatste nieuws